Hodinářská ikona Breguet na SEW

13. 6. 2019

Hodinářská ikona Breguet na SEW

Šestý ročník výstavy SEW se ponese v tak trochu jiném duchu. Nejenom, že se bude konat vůbec poprvé Praze, a to v oblíbeném paláci Žofín, ale přilákal daleko větší množství velkých jmen. První ikonou, která jednoznačně dokáže vzbudit pozornost publika a hodinářských nadšenců je Breguet. Bude to navíc vůbec poprvé, co se tato celosvětově respektovaná manufaktura, s historií píšící se od roku 1775, představí na hodinářské výstavě ve střední Evropě.

Abraham Louis Breguet, jeden z nejznámějších hodinářů historie – mimojiné i vynálezce tourbillonu

Výstava SEW skvěle zapadá do nového konceptu uskupení Swatch Group, které letos poprvé po mnoha letech vynechalo populární show jménem BaselWorld. Sázka na privátní lokální expozice a na výstavy, které jsou více otevřené veřejnosti, se tak ukazuje jako daleko zajímavější a pro sběratele příjemnější, protože si mohou jednotlivé novinky prohlédnout detailně a v klidu. Ve spolupráci s tradičním Klenotnictvím Dušák jsou zajištěny nejenom modely, které si v Čechách odbydou svou premiéru, ale také zajímavé komplikované modely současné produkce, jež představí přímo zástupce společnosti Breguet.

Detail novinky pro rok 2019 –
Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Squelette 5395

Výstava proběhne 19. a 20. října 2019 v Paláci Žofín.  Praha se tak na dva dny stane centrem všech milovníků hodinek. Vstupenky jsou již v prodeji: https://sewpraha.com/vstupenky/

Vrátit se zpět do novinek