Videorozhovor s Igorem Sirotou ze SEW 2018: „SEW je 1 ze 3 výstav takovéhoto typu na celém světě.“

4. 9. 2019

Videorozhovor s Igorem Sirotou ze SEW 2018:  „SEW je 1 ze 3 výstav takovéhoto typu na celém světě.“

Po SEW 2018 jsme natočili rozhovor s panem Igorem Sirotou – hodinářským expertem, šéfredaktorem časopisu Hodinky & šperky a dramaturgem doprovodného programu SEW. V rozhovoru se rozpovídal o historii výstavy, soutěži Watch of the Year, atmosféře, konkurenci a zážitcích, které je možné na výstavě prožít.

„V České republice to nemá konkurenci, jak do počtu vystavujících značek, tak výše té kvality……Pak tedy vídeňská výstava, která existovala, zanikla. Polsko má teprve druhý ročník něčeho, co asi ještě nesahá tak vysoko jako SEW. No a potom zbývá Slovensko a Maďarsko, kde nic takového také není. Takže když si vezmeme střední Evropu, vyjma Německa, tak vlastně nemáte konkurenci. Člověk sem přichází s nějakou atmosférou, příjemnou. Ten návštěvník je okamžitě vtažen do toho, že hned u vchodu má vynikající značky, které zná, které ho přitahují, které viděl jen na obrázcích. Teď má možnost je vidět nejen ve vitríně, ale třeba se o tom dozvědět na přednáškách, kterých bylo více než 10.“ uvádí Igor Sirota a dále pokračuje „Dovolil bych si tvrdit, že je to 1 ze 3 výstav takovéhoto typu na celém světě. Tady je ta mimořádnost a atmosféra opravdu cítit.“ Více se dozvíte v samotném rozhovoru.

Igor Sirota – hodinářský expert, šéfredaktor časopisu Hodinky & šperky a dramaturg doprovodného programu SEW

Letošní ročník proběhne již 19.-20. října v pražském Paláci Žofín. Vstupenky jsou již v prodeji zde: www.sewpraha.com/vstupenky 

Vrátit se zpět do novinek