Hodinářství Koscom uvedlo ke svým 30. narozeninám privátní edici exkluzivních hodinek

3. 12. 2020

Hodinářství Koscom uvedlo ke svým 30. narozeninám privátní edici exkluzivních hodinek

Hodinářství Koscom letos oslavilo 30 let od založení. Při této příležitosti si nadělilo jako první hodinářství v České republice vlastní privátní edici hodinek. Symbolických 30 kusů vzniklo ve spolupráci s prestižní německou manufakturou Union Glashütte.

V rámci výročí 30 let realizoval Koscom během letošního roku outdoorovou, online i televizní kampaň. Že vznikne i limitovaná edice hodinek, se rozhodlo už v loňském roce, protože příprava individuálních edic trvá u zavedených značek obvykle minimálně jeden rok.

„Kromě ostatních kampaní jsme chtěli k narozeninám připravit něco speciálního. Třicet let je pro nás velký milník, takže jsme se rozhodli, že pro nás a pro naše zákazníky vytvoříme privátní edici hodinek, abychom na toto výročí měli hmatatelnou vzpomínku,“ řekl spolumajitel hodinářství Koscom Karel Janeba.

Třicetikusovou sérii pro hodinářství vytvořila saská manufaktura Union Glashütte. Předlohou narozeninových hodinek se stala její letošní novinka v podobě ocelového modelu Belisar Date Sport.

„Ve 30 letech považujeme firmu stále za mladou, chtěli jsme proto výrazné sportovní hodinky, které se k takovému číslu hodí přece jen víc než třeba decentní hodinky k obleku,“ dodal Jan Hlaváček, druhý ze spolumajitelů hodinářství.

Do vzhledu dynamiku vyzařujících hodinek se promítla svěží modrá barva, kterou Koscom používá ve svém logu. Je v ní vyveden nápis Limitierte edition na kontrastním černém číselníku a především nepřehlédnutelná safírová luneta. Stejnou barvu má i výroční logo natisknuté na safírovém průhledu na mechanický strojek s automatickým nátahem a také prošívání na textilním řemínku. V dárkové kazetě navíc nechybí sportovní kaučukový řemínek.

Jedná se o individuálně číslovanou edici, každý kus má tak na zadním víčku vygravírováno číslo od jedné do třiceti. Doplňkem pak je také číslovaný certifikát. Cena hodinek byla stanovena na 59 990 Kč.

https://www.hodinky-koscom.cz/koscomlimitka
Vrátit se zpět do novinek