Veletrh výjimečných hodinek SEW proběhne již po osmé

9. 5. 2022

Veletrh výjimečných hodinek SEW proběhne již po osmé

8. ročník největší výstavy luxusních hodinek ve střední a východní Evropě se bude konat opět v pražském paláci Žofín, a to v pátek a sobotu 21. a 22. října 2022. Salon Exceptional Watches má ambice proběhnout konečně v kompletní podobě, čemuž naznačuje i velký zájem zahraničních vystavovatelů.

Salon Exceptional Watches, největší výstava luxusních hodinek ve střední a východní Evropě se po roce navrací do Prahy. V pořadí již 8. ročník bude uspořádán v prostorách pražského paláce Žofín v pátek a sobotu 21. a 22. října 2022. Po třech letech se tak již s největší pravděpodobností bude moci vše uskutečnit v kompletní podobě a na salon dorazí i zástupci zahraničních značek, a to ze Švýcarska, Německa, Francie a řady dalších zemí.

Na jaře letošního roku jsme navštívili ženevské veletrhy hodinek Watches & Wonders, Time to Watches a další menší expozice, stejně jako Inhorgenthu v Mnichově. O expozice svých hodinek v rámci naší výstavy SEW byl poměrně velký zájem, a tak jsme se rozhodli uveřejnit termíny už nyní, a to tak, aby měli vystavovatelé víc času na přípravu,“ říká Jan Pokorný, ředitel výstavy Salon Exceptional Watches. „Je cítit, že je velký hlad po tom se opět osobně potkávat, a veletrh je ideální možností, jak se může celá komunita kolem hodinek jednou za rok potkat.

Výstavě nahrává i skutečnost, že prodej luxusní hodinek zažívá velký vzestup. Pro vystavovatele nabízí SEW výbornou příležitost v podzimním termínu představit své novinky a nejzajímavější modely. „Salon Exceptional Watches patří mezi naprosto jedinečné události v západní a střední Evropě, jde o jednu z nejvýznamnějších události hodinářského světa. Podle hodnocení vystavovatelů patří mezi top 3 události v celé Evropě. Chtěl bych vás ujistit, že tak tomu bude i v roce 2022. Již v tuto chvíli vím, že některé luxusní značky dávají přednost našemu eventu v Praze před jinými výstavami v evropském regionu,“ dodává Jan Pokorný.

Stejně jako v minulých letech, tak ani letos nebude chybět speciální doprovodný program přednášek, diskuzí a besed. Představené budou nové značky, ale i hodinky, které zde zažijí svou premiéru. Nebude opět chybět anketa nejlepších hodinek výstavy Watch of the Year 2022, stejně jako udělení ocenění za kreativní přínos světové hodinařině – Horological Creativity Contribution Award.

Jedinečnou a uvolněnou atmosféru, která na SEW panuje, zažije nejenom každý návštěvník, ale také VIP pozvaní na páteční společenský večer.

Vrátit se zpět do novinek