Navštívili jsme největší výstavu hodinek na světě - Watches & Wonders

18. 4. 2023

Navštívili jsme největší výstavu hodinek na světě - Watches & Wonders

Na konci března jsme měli opět tu čest navštívit Watches & Wonders – největší výstavu hodinek na světě, která se konala na ženevském výstavišti. Na této akci jsme měli možnost vidět novinky a trendy z hodinářského světa, a potkat spoustu významných osobností z tohoto oboru.

Na výstavě Watches & Wonders jsme byli okouzleni množstvím a velikostí expozic vystavujících značek, jako jsou například Rolex, Patek Philippe, Jaeger-LeCoultre, Roger Dubuis, IWC, Cartier a mnoho dalších. Z menších značek tam byli například i Louis Moinet, Czapek, Ressence, Gronefeld a další. Každá značka představila své nejnovější modely a technologie, a my jsme měli možnost si některé prohlédnout a dokonce si je i vyzkoušet na svém zápěstí.

Zajímavou alternativou k výstavě Watches & Wonders byla menší výstava Time to Watches, která se konala v ženevské galerii. Tato výstava se zaměřovala více na menší a nezávislé značky a výrobce hodinek, a byla skvělou příležitostí vidět nové trendy a designové směry v této oblasti.

Mimojiné jsme měli možnost navštívit prezentaci nezávislých hodinářů z AHCI (Académie Horlogère des Créateurs Indépendants). Toto setkání bylo úžasnou příležitostí prozkoumat nejnovější kreativní práce a technologie těchto nezávislých hodinářů, kteří jsou často velmi inovativní a kteří přinášejí nové nápady do oboru hodinářství.

Naše návštěva na těchto výstavách a prezentacích se setkala s velkým úspěchem, protože jsme dokázali navázat kontakty s několika novými vystavujícími značkami, které byly nadšeny z našeho projektu a přislíbily nám, že se zúčastní letošního ročníku SEW.

Celkově jsme byli velmi spokojeni. Viděli jsme mnoho inovativních a krásných hodinek, potkali jsme mnoho zajímavých osobností a dokázali jsme navázat nové kontakty, což je pro nás velmi důležité. Mile nás překvapila i vysoká návštěvnost a pozitivní atmosféra, která všude panovala. Uděláme maximum pro to, aby něco podobného zažili i návštěvníci SEW.

Na viděnou v říjnu v Paláci Žofín. 🙂

Vrátit se zpět do novinek