9. ročník tradiční výstavy výjimečných hodinek SEW proběhne na podzim

5. 6. 2023

9. ročník tradiční výstavy výjimečných hodinek SEW proběhne na podzim

Pražský Palác Žofín se opět naplní milovníky hodinek, sběrateli a zástupci hodinářských firem, které zde budou prezentovat své nejnovější kreace. Největší výstava hodinek ve střední Evropě proběhne již v říjnu.

Praha, 5. června 2023 – Oslavte s námi tradici a mistrovství hodinářství na 9. ročníku výstavy výjimečných hodinek SEW. Jedinečná kulturní událost se uskuteční 20. a 21. října 2023, a to opět v nádherných historických prostorách Paláce Žofín v samotném srdci Prahy.

V průběhu posledních let se výstava stala jednou z nejdůležitějších událostí v kalendáři milovníků hodinek a v rámci svých expozic odráží nejenom bohatou tradici, ale také současné inovace stále se vyvíjejícího hodinářského průmyslu. Přítomnost těch nejzajímavějších hodinářských značek světa, včetně tradičních domů horologie a inovativních start-upů tradičně okoření sekce stále se rozrůstajících nezávislých hodinářů – to vše garantuje fascinující přehlídku současného hodinářského umění.

Po minulém ročníku jsme zaznamenali výrazný nárůst zájmu o naši výstavu a velký nárůst „hodinkové“ komunity. Letošní ročník tedy slibuje opět větší návštěvnost a nárůst nových fanoušků,“ prozrazuje Jan Pokorný, ředitel výstavy SEW.

Návštěvníci budou mít během výstavních dní příležitost prozkoumat nejnovější tikající modely, exkluzivní kolekce a stejně tak opravdu vzácné kousky, a to vše v rámci dvoudenního programu plného doprovodných akcí. Semináře, workshopy a setkání s odborníky pak poskytnou jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku tohoto fascinujícího řemesla. Devátý ročník výstavy výjimečných hodinek v Paláci Žofín je tak nejen oslavou tradice, ale také platformou pro inovace a kreativitu v hodinářství.

Podrobné informace o vstupenkách a programu budou postupně k dispozici na webových stránkách www.sewpraha.com.

Vrátit se zpět do novinek