SEW se po pěti letech stěhuje do Prahy

21. 5. 2019

SEW se po pěti letech stěhuje do Prahy

S radostí Vás zveme na největší výstavu luxusních hodinek ve střední a východní Evropě Salon Exceptional Watches, která se již po 5 letech existence významně zapsala na mapu hodinářského světa. 5. ročník výstavy byl hodnocen jako velice úspěšný a celý její koncept a úroveň potvrdil velké ambice do budoucna. Svědčí o tom i hodnocení nejen předních českých osobností ale i osobností z rad luxusních značek, které vystavují po celém světě a dokáží tak výstavu porovnat se světovou špičkou.

Takto to vypadalo na SEW 2018.

V tomto roce nás čeká zásadní změna, kterou je přesun do hlavního města Prahy a to přímo do paláce Žofín. Na tuto změnu již reagovalo několik exkluzivních značek, které doposud ve střední a východní Evropě nevystavovali a chtějí se zde představit. Některé značky dokonce v roce 2019 dávají přednost naší výstavě před jinými výstavami v Evropě, což nás již definitivně dostává na prestižní místo mezi světové výstavy.

Do budoucna nás čekají velké výzvy, budeme tedy rádi, když na SEW přijdete a pomůžete nám vytvářet tuto jedinečnou událost a neopakovatelnou atmosféru, které na SEW panuje.

Vše se uskuteční 19. a 20. října v Žofínském paláci. Již brzy Vám začneme představovat vystavovatele, doprovodný program a další zajímavosti na které se můžete těšit.

Vstupenky jsou již v prodeji zde

Vrátit se zpět do novinek